TARTA CU CIUPERCI

Un aperitiv gustos si usor de realizat:
ALUAT:
-200 gr unt,
-2 oua,
-un praf de copt, sare,
-faina cat cuprinde.
Se framanta un aluat fraged di toate cele enumerate mai sus(cu untul topit).
UMPLUTURA:
-o ceapa mare,
-500 gr ciuperci champignion,
-100 ml smantana,
-un ou,
-pantrunjel verde tocat,
-100 gr cascaval,
-150 gr mozzarella,
-3 lg ulei de masline,
-sare si piper dupa gust.
Ceapa se caleste in putin ulei, apoi se adauga ciupercile, se tin pe foc pana se fierb in sucul propriu, apoi se adauga smantana, oul, cascavalul ras, pantrunjelul sarea si piperul. Se intinde o foaie de aluat in tava tapetata cu hartie de copt, iar peste foaie se pune umplutura de ciuperci. Tot din aluat se taie fasii si se pun deasupra, inaintea mozzarellei(aceasta se pune peste umplutura sau chiar inauntru). Este foarte buna.

SARATELE CU BRANZA




O reteta simpla si buna de saratele fragede:
-200 gr margarina sau unt sau untura,
-200 gr branza de oi la sare,
-2 oua,
-15 gr drojdie si 10 lg lapte caldut, pt a inmuia drojdia
-faina cat cuprinde
-pt uns un ou si mac.
Se topeste margarina, se pune branza rasa, ouale, dorjdia si faina si se framanta un aluat. E
Se da la frigider o ora, iar apoi se modeleaza saratelele se ung cu ou si se presoara mac. Se coc la temperatura de 170, cca 15 min.

A apărut o eroare în acest obiect gadget

lacucinaromena