MATERII PRIME:
-400 gr piept de pui,
-600 gr cartofi,
-400 gr morcovi,
-300 gr pantrunjel radacina,
-200 gr telina,
-100 gr mazare,
-400 gr castraveti murati acri,
-3 linguri mustar,
-5 oua,
-300 ml ulei,
-zeama de la o lamaie,sare
-masline, gogosari, pantrunjel verde, pentru ornat.
Procedeul de obtinere e foarte simplu si de toata lumea cunoscut. Se fierb legumele si carnea, se toaca si se amesteca. Se face maioneza din doua oua fierte si trei crude cu uleiul, mustarul si zeama de lamaie. Se potriveste cu sare dupa gust si se orneaza in functie de imaginatia fiecaruia.
Ce pofta mi-ai facut,trebuie sa o fac si eu ca de mult nu am facut.Te pup si o zi buna!!!!
RăspundețiȘtergereFelicitari pt. blog de abia l-am descoperit si imi place tare mult!
RăspundețiȘtergereSpor la bucatarit si o zi buna!
Salut draga Mirela, ma bucur ca ti-a placut salata. Multam' de pup si primeste tot de la o Mirela o calda imbratisare.
RăspundețiȘtergereViolette, sunt fericita ca ti-a placut blogul meu. Te invit cu placere ori de cate ori doresti. O zi buna! Mirela
RăspundețiȘtergereSalata bouef ...o bunatate! Imi place varianta asta cu carne de pui. Mi-au facut pofta si chiar o sa fac curand, ne place tuturor in casa.
RăspundețiȘtergereciao!
Salut Nicoleta, ma bucur ca ti-a placut salata mea. Primeste calde urari din partea mea. Mirela
RăspundețiȘtergere