Rulada din carne tocata

Un aperitiv consistent si usor de facut.

Materii prime
- 800 g carne tocata amestec vita si porc,
- 4 oua,
- usturoi,
- 4 lg faina de grau,
- sare, piper,
- masline negre si verzi ,
- jumatate de ardel gras,
- cascaval, sau branza de oaie 150 gr
- susan
Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cu faina, cu usturoiul pisat, sarea si piperul si se intinde pe hartie sau pe folie alimentara, pentru a se putea rula usor. Alte 2 oua se fierb si se taie in patru, se pun pe foaia de carne impreuna cu cascavalul ras, maslinele taiate si ardelul taiat fidelute. Se ruleaza, se unge cu putin ou si presoara seminte de susan, se da cuptor cca o ora. Se taie rece ca sa nu se desfaca. Sa aveti pofta!
PS: scuzati poza finala...fara focalizare, si cum rulada a fost foarte buna, cand am vazut ca nu-i buna poza, n-am mai avut ce poza...

4 comentarii:

lacucinaromena