SALATA BEOF

MATERII PRIME:
-400 gr piept de pui,
-600 gr cartofi,
-400 gr morcovi,
-300 gr pantrunjel radacina,
-200 gr telina,
-100 gr mazare,
-400 gr castraveti murati acri,
-3 linguri mustar,
-5 oua,
-300 ml ulei,
-zeama de la o lamaie,sare
-masline, gogosari, pantrunjel verde, pentru ornat.
Procedeul de obtinere e foarte simplu si de toata lumea cunoscut. Se fierb legumele si carnea, se toaca si se amesteca. Se face maioneza din doua oua fierte si trei crude cu uleiul, mustarul si zeama de lamaie. Se potriveste cu sare dupa gust si se orneaza in functie de imaginatia fiecaruia.

6 comentarii:

  1. Ce pofta mi-ai facut,trebuie sa o fac si eu ca de mult nu am facut.Te pup si o zi buna!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pt. blog de abia l-am descoperit si imi place tare mult!
    Spor la bucatarit si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut draga Mirela, ma bucur ca ti-a placut salata. Multam' de pup si primeste tot de la o Mirela o calda imbratisare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Violette, sunt fericita ca ti-a placut blogul meu. Te invit cu placere ori de cate ori doresti. O zi buna! Mirela

    RăspundețiȘtergere
  5. Salata bouef ...o bunatate! Imi place varianta asta cu carne de pui. Mi-au facut pofta si chiar o sa fac curand, ne place tuturor in casa.
    ciao!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Nicoleta, ma bucur ca ti-a placut salata mea. Primeste calde urari din partea mea. Mirela

    RăspundețiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget

lacucinaromena