- un piept de pui mare,
 - ciuperci champignion 500 gr,
 - smantana 400 ml,
 - 3 lg faina,
 - un galbenus ou,
 - ulei 50 ml,
 - sare si piper dupa gust.
 Se curata ciupercile, se spala si se taie daca sunt mai mari, se spala  pieptul de pui si se taie in bucatele. Se pune pieptul de pui la calit cu ulei, apoi  se pun ciupercile si se mai adauga apa daca e nevoie. Se amesteca  smantana cu un galbenus de ou si cu faina (eu am avut smantana cu gust de  bureti si a iesit super) si cand sunt facute ciupercile si pieptul de  pui se pune smantana, se mai amesteca pe foc cca 5 minute, se pune sare  si piper dupa gust.
 Au iesit o nebunie, mie imi place sa pun si niste cascaval ras, sau  parmezan, dar acum nu. Mancarea aceasta mergea cu o mamaliga, dar cum nu  mai aveam timp si rabdare, asa ca, le-am servit cu turtite pe gratar si  yami yamiiii, che buono!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu